DAPT Brøndby poker mesterskab :)

Det var sgu en god turnering, og en rigtig hyggelig dag. 200 tilmeldte, 1 no show, så 199 til start, og hvad sker der? Sørme om jeg ikke bliver placeret klods op af Munof.

Men vi havde det sjoveste bord af dem alle tror jeg. På trods af et par skænderier i starten blandt nogle af de andre ved bordet. Der var blandt andet Tollund mandens fætter der hidsede sig unødigt op. Men alt i alt havde vi da en fest ved bordet.

Der var godtnok crowded i lokalet til at starte med, men på mirakuløs vis blev der mere og mere plads, jeg ved ikke hvordan de gjorde, men det var meget rart.

Som sædvanligt bestod dagens fremmødte af en masse blandet typer, der var nogle som fattede minus, nogle der hyggede sig, nogle hvor det nærmest gjaldt liv eller død, nogle der troede de var guds gave til poker, sådan skal det jo være, det er en del af charmen.

Jeg genkendte rigtigt mange fra turneringerne i Riverclub, og så var der TXP gutterne og nogle af de private poker gutter, så det blev på intet tidspunkt kedeligt. Samt at man lærer jo altid nogle nye folk at kende ved sådanne turneringer. Selv om det er poker spillere er der da altid et par sympatiske gutter i blandt.

 

Som Brøndby fan, er jeg nok lidt farvet mht lokationen. Men det var sgu et fint sted, god cafe/bar med flinke serveringsfolk, skærme med sport overalt. Priserne standard. Maden sikkert god, men valgte i spisepausen at kører på MacD, orkede ikke at over 40 mennesker skulle bestille mad samtidig, så var det hurtigere lige at nappe en MacD.

 

Udvalgte hænder:

1. hånd 77, da der ikke er nogen af den andre der vil have den på et J højt flop, vil jeg da prøve. Men den gik ikke, efter turn og river med mulighed for str8 og farve, må jeg lægge mig til et bet.

Det går så lidt ned, en smule op. Som det jo gør i poker. Får kæmpet mig lidt over startstack/average. Så er det da til at være ude i noget farvetræk, men må lægge mig på turn, på trods af det var en super pot. Heldigvis ville jeg ikke have ramt river, og manden der ramte str8 på turn, tager den ned. Modstanderen viste to par. Han have 23o og kaldt med fra UTG...... Man oplevede nogle sjove kald/hænder...... mest i starten. Og jeg er nu noget under start stack igen.

Kort efter 1. pause skete der endelig noget. Rammer et set i seksere. Yes Sir. Checker for at give på nakken. Men der bliver checket hele vejen rundt... Nå så må jeg jo byde turn, hvis jeg bare skal have lidt ud af det.

Nu bliver jeg så re raiset af Tollund manden, Nice. All in, og en lilla second chance chip tilbage, hvis nu..... Jamen han havde da floppet et set i Esser...... Pis mig i øjet.

Tjener kan jeg jeg få byttet min second chance chip.

Det var jo ikke lige planen, men så må der skiftes til plan B, more action, more fun...... Eller noget i den retning. Retningen på chips stakken gik i hvert fald den forkerte vej, der blev færre og færre. Hvad gør en klog mand, han udfordrer da Munof i en blindbattle. Så med farvetræk på flop ender vi da all in........ det gik bedst for munof i den hånd.

Nede i 1700 i chips, er det nu eller aldrig. Blinds er omkring de 200/400 tror jeg. Får AA og skubber i håb om at de tror at nu er jeg i suicidal humør. Desværre ingen der bider på.

Kort efter AQ, skubber igen, og denne gang ville Munof gerne lege med. Heldigvis er han den eneste. Specielt da han vender KQs. Og heldigvis går der ikke Jarde held i den og han rammer en K eller farve.

Sådan så er jeg på rette vej.

Og det må man sige, for efter den hånd gik det nærmest kun en vej. Dobler med 8T på et 79J flop, hvor villain har KJ.

Lavt par holder mod en short stacks all in med to overkort.

AA holder mod en tiltet mand der havde næsten lige så mange chips som jeg. Vi 4-5-6-7 better hinanden all in, han vender QJs. Ingen hjælp til ham heldigvis.

Men nu, KK. Raiser std raise, og hvad sker der lige... Munof vælger så at gå all in, og fanden galeme om ikke endnu en spiller ønsker at være med. Og sidstnævnte har også mange chips.

Flop QQx

Jeg byder ud, og 3. manden folder (AJ kan jeg forstå), men nu, ja selvfølgelig. Klart. Munof har lige samlet munof/jarde skrubbet sammen i en hånd, for han vender da AQ.....

De 30k der var i potten, kunne jeg godt have brugt..

Sidder med JJ og ender all in på floppet med en shortstack, som så har ramt set i syvere. Forbistret.

Efter mange timer ved samme bord, og der kun 4-5 borde tilbage, bliver jeg bedt om at flytte bord. Forbistret igen. Det bord jeg bliver flyttet til er et mærkeligt bord, med enkelte alternative spillere.

Blinds og ante er koloenorme, og vi er ved at være på boblen. Der sker ikke rigtigt noget fra min side. Endelig springer boblen, og hurtigt ryger der en del. Der var penge til 24 spillere.

Blinds er 4000/8000, ante 1000. Jeg har 30.000 tilbage, kigger ned i A7o, og siger butikken. Foldet om til BB som vælger at kalde med A4. Umiddelbart ok. Indtil floppet kommer med en 4. Dog er der også 3 rudere. Jeg har ruder es. Ingen synderlig hjælp på turn, udover jeg nu også har str8 mulighed. Desværre er det endnu en 4 der kommer på river, og jeg må tage til takke med en 16. plads. Ham der slog mig ud, var vist også ham der slog Munof ud, og han endte på 2. pladsen i turneringen.

Efter at have været nede i 1700 rimeligt tidligt i turneringen kan jeg ikke klage. Rart efter mere end 2 års downswing endelig at se nogle hænder og ramme nogle flops igen.

 

Sammenlagt på DAPT listen jeg nu i top 40 efter kun at have spille 3 turneringer. Det er da ikke sådan at kimse af, så mon ikke jeg dukker op til nogle flere turneringer på Sjælland og online?

Smile

[Moderator ændringer: "Døde billeder" fjernet]

 

Skriv en kommentar
Sir Hardtrance, man, 20/02/2012 - 21:07

Fed beretning, men hvad sker der for dit forhåndsvisning og billederne?

Ender, man, 20/02/2012 - 21:36

Ærgeligt at den A7 ikke holdte hjem, men ellers et flot resultat.

Håber du tager Finalen ned i Vejle. Wink

Jes_Hansen, man, 20/02/2012 - 22:25

kan godt huske den a4 Wink du havde sku mange outs..

vi delte 50/50 da vi kom HU og så var vi ellers all in i først hand.. A8 mod T6 og en 6 på river,

så blev ikk Brøndby poker mester Wink men det gør skam heller ikk noget når det nu er Brøndby Laughing out loud

Sir Hardtrance, man, 20/02/2012 - 22:29

Tillykke med det. Ses vi i Vejle?

Jes_Hansen, man, 20/02/2012 - 23:12

ja mon ikk Smile ligger nr 18 efter en 6 plads og en 2, live og en 4 plads online Smile

Sir Hardtrance, man, 20/02/2012 - 23:20

Fedt. Glæder mig.

Istappen, tir, 21/02/2012 - 13:13

Hej Abuello,

Jeg har midlertidigt fjernet alle de "døde billeder" fra din blog.

Med venlig hilsen

Thomas
Admin
Texaspoker.dk

abuello, tir, 21/02/2012 - 15:51

Tillykke med "2". pladsen Jes.

Tak Thomas Smile Jeg må se om jeg får det lært Smile

Jes_Hansen, tir, 21/02/2012 - 16:43

Tak abuello Smile